Temaclearing

Temaclearing eller sjælehealing

Få mere klarhed over din problemstilling med en temaclearing /healing

I en Sjælehealing eller Temahealing er sessionen bygget op omkring intuitiv rådgivning ud fra hvad klienten kommer med af problemstilling eller tema. Formålet med sessionen er at gå dybere ind i en bestemt problemstilling der generer, forhindrer eller gentager sig.
Jeg tuner ind på guiderne i Akasha Arkiverne og derefter vil jeg rådgive ud fra hvad jeg får at vide gennem clairvoyant rådgivning, healing astrologi eller andet.
Sessionen tager udgangspunkt i klientens situation og laves intuitivt.
Nogle gange skal der flere sessioner til med clearinger, indsigt og en integrering de forskellige dele.
Bud på tema eller problemstillinger er økonomi, partnerskab generelt, mønstre der gentager osv.

Min opgave er at skabe klarhed og se den oprindelige tanke eller indkodning  der er under overfladen og som er årsagen til problemstillingen.
De redskaber der kan bruges efter behov er:

Clearing af blokeringer, informationer fra Akasha-Arkiverne, visualisering, clairvoyance, englehealing, healing fra Mestre eller meditation og astrologi.
Som udgangspunkt dykkes ned i et bestemt tema eller problemstilling som klienten selv kommer med og i samspil med klienten som ofte arbejder med fx. med at slippe gamle overbevisninger, kan der ske en healing af temaet på et dybt plan.

Forudsætninger: Du er sund psykisk og er indstillet på at arbejde med dit tema og det anbefales at du har været igennem til alm. Sjæleclearing

Sessionen varer ca. 1 time
Pris: 1000 kontant eller mobilepay

Anbefales hvis du ønsker at arbejde mere dybtgående med et tema eller problemstilling.
Bemærk at du selv arbejder med under sessionen.
Har du ikke før været hos mig anbefales en session med en Sjæleclearing.