Kreativ guide

Kreative guide – har alle sådan en?

Kender du din kreative guide

Ved og ved du hvilken form  for kreativitet du er tiltrukket af er det sikkert fordi din kreative guide repræsenterer en bestemt energi eller tone for kreativiteten. Vore kreative guide kan hjælpe os med at skabe eller lege ud fra vores potentiale og evne. De kan sende en energiform men det er os selv der skal lukke op og lege med energien i skabelse. Leg er er en af de højeste energiske vibrationer i følge Christin Sheldon
Vores kreative guide er en del af vores guide hold og befinder sig mest som vores ydre guider. Dvs. de arbejde med store grupper ad gangen. Du kan spørge mere til din kreative guides vibration i en Sjæleclearing.
Vores fantasi er en af drivkrafterne bag skabelse, og dette knyttet til alle chakra.
Kreativitet er skabelse og kommer fra kilden som inspiration –  at se ting på en ny måde – at tænke på en ny måde – at organisere på en ny måde – at opfinde noget – at skabe nye former.
Der er mange måder kreativiteten udspiller sig på. Jeg oplever den som en bølge -en anelse – en følelse – en kriblen – en begyndelse som ligesom er i æteren og kan downloades hvis jeg stiller ind på det eller skaber kontakt gennem at være koncentreret uden at” have hovedet med”.
Kreativiteten afhænger af hvilken chakra/center guiden er tilknyttet. Jeg vil gennemgå de 7 chakra/centre guider.

1.center -rodchakra

I rodcenteret kan kreativiteten være at lave fysiske ting ofte med hænderne- lerting, skulpturer og andre ting der kan formes med hænderne og hører til jordelementet. Bygge i naturmaterialer, træ, ler, sten osv.

2. center -sakralchakra

Har du en kreativ guide der er god til 2.chakra kan du være interesseret i alle former for dans, bevægelse, rytmik og kropslige udtryk og farver og glæde ved skabelse og overflod.

3.center-solar plexus

En kreativ guide der knyttet til 3.chakra kan interessere sig for balance i former, fx, Feng Shui, indretning og smukke ting, Thai Chi, og at perfektionere et område.
Det at være god til noget -så god at det næsten er perfekt er også en kunstart, ligegyldig om det er at skabe harmoni mellem andre, dække et bord, skabe sociale sammenhænge hvor alle trives, organisering, lave orden i rod osv.

4.center-hjertechakra

Jeg forestiller mig at den 4.center kreative guide kan være optaget af at skabe harmonier og væren mellem mennesker, og kan udtrykke former i de blide farver og former både visuelt og auditivt og skabe hjerterum. Det er vigtigt at være i hjertet når man udtrykker sig fx gennem humor og glæde kan godt blive brugt her.

5. center-halschakra

Den kreative guide tilknyttet 5. center vil inspirere personen gennem kommunikation, foredrag, det skrevne ord, bl.a forfatterskab og kanalisering, At være autentisk og udtrykke sin mening gennem dialog debat o.lign kan også være inspirationskilde

6. center-3.øje

Hvis du er tiltrukket af visuelle udtryk, fx, tv, film grafiske fag, billedkunst, er det muligt at du evt. har en guide der arbejder med 6. center til at inspirere personligheden til at udtrykke sig visuelt.

7. center-kronechakra

Her kommer man med det nye. For at mærke og udtrykke kreativiteten kan personligheden have behov for fuldstændig frihed – ingen indblanding ingen rammer og have behov for at gå ud over normen for at få fat på kreativiteten. Ofte foregår det på ideplanet. Matematik og abstraktioner i alle former er ikke ukendt for denne type, ligeledes nytænkning, teknik og for øjeblikkelig forståelse af komplekse forhold hører også til dette chakra.
Picasso arbejde med abstraktioner i sin kunst og hans guide eller flere kunne meget vel have tilhørt denne gruppe.

Har du lyst til at arbejde mere med din kreative guide i leg og glæde, kan du evt. se min anden hjemmeside med malerier og malerkurser Spirituelart.

Kontakt Jacqueline