Sjæleclearing

Har du blokeringer der forhindrer dig i at komme videre? Så kan en Sjæleclearing måske dig dig videre

Kan Akasha-arkiverne give de svar vi søger, når vi er stagneret og/eller fast i en energi eller et mønster? Mine klienter gennem de sidste 13 år vil svare ja.
I en Sjæleclearing og gennem hjælp af mine guider i Akasha arkiverne, vil jeg få de blokeringer der skal cleares, så klienten selv får de svar der skal bruges. Den energetiske dør åbnes.

Efterfølgende kan man få en temaclearing hvor vi begge dykker ned i et tema, fx. en relation, et mønster en handling man gentager osv. Jeg spørger mine guider på hvilket plan det er mest hensigtsmæssigt at arbejde, det kan være det er mentale råd, energetisk plan, tidligere liv eller en meditativ regression hvor vi skal ind og se på noget essentielt.

Man kan arbejde med healing på flere måder og jeg har valgt at gøre det på den mest effektive måde, gennem clearing af klienters blokeringer, hvor jeg bl.a. gennem Sjæleclearing renser de yderste lag. En anden måde er gennem mine healingmalerier, det jeg kalder Sjælebilleder, hvor jeg kanaliserer den energi, farve og budskan ind i maleriet. De laves kun på bestilling og du kan se min anden hjemmeside her.