Healingssymptomer

Efter en clearing er der generelt en 21 dage renselsesproces, der igangsættes. Dette er en tid med forandringer, afgiftning og integration af nye energikilder og information.
Denne renselsesproces sker ikke kun, når vi laver Sjæleclearing eller Healing, men kan forekomme i løbet af et afgørende skift i vores liv. Vi slipper gamle mentale, følelsesmæssige, fysiske og åndelige ting vi ikke behøver mere, for at gøre plads til vores nye højere energi vibrationer og opgraderinger fra åndelig side.

Anført nedenfor er nogle ting, du kan opleve under en udrensningsproces efter en session med mig. Hvis du oplever bekymrende symptomer så kontakt mig for at få hjælp.

Bemærk venligst at alle erfaringer er individuelle og derfor vil nogle ikke kunne mærke et umiddelbart skift efter en session men skal måske have længere tid til at transformere ændringerne eller en ekstra session.
Der foregår en healing og justering på alle niveauer: følelsesmæssig, mental, åndelig og fysisk. Hvis en fysisk skavank ikke umiddelbart forbedres med det samme, er det fordi at energien arbejder på andre niveauer end det fysiske.
Disse sessioner vil påvirke alle områder af livet. Healingen vil som et resultat, hæve din vibration eller balancere dine energiniveauer. Det vil måske arbejde på at heale relationer, bistå med at manifestere mål og ønsker og balancere fortid og nutid.

I løbet af den 21 dage renselsesproces kan man opleve en meget mere fokusering på personlige problemer, den fysiske og følelsesmæssige udvikling, relationer,  og mental integration eller åndelige forandringer.

Symptomer på forskellige niveauer

Fysisk Rensning
• Kolde eller influenzalignende symptomer kan opleves, omfatte mindre ubehag: ømme muskler, feber, hovedpine, ondt i halsen, overdreven slim, hoste, maveproblemer og andre mindre symptomer som frigivelse af toksiner (giftstoffer). Dette er med til at din krop bliver renset og afbalanceret.
• For at mindske virkningerne: gå ture i den friske luft, motioner hele kroppen mildt eller lav stretching (strækøvelser), og drik masser af rent vand. Spis let nærende måltider, som omfatter frisk frugt, grøntsager og juice. Prøv at begrænse koffein, nikotin og alkohol, indtil tingene bundfælder sig.

Emotional (følelsesmæssig) Rensning
• Dybe følelser der har været holdt tilbage, kan komme op til overfladen uden synlig grund: vrede, frustration, sorg, frygt sorg og andre. Disse følelser er blevet undertrykt i dette liv eller undertrykt fra tidligere tider. Lad være at gå for dybt ind i det følelsesmæssigt, hvad du oplever. Placer ikke skylden på nogen eller noget for disse følelser. Bare iagttag dem, når de passerer og slip dem.
• For at mindske virkningerne: mediter, træk vejret ind og ud forsigtigt. Tag et lang varmt bad i Epsom salt og havsalt. Omkring 1 / 2 time. Det vil virke afslappende.

Mental Rensning
• Gamle tankeformer, adfærdsmønstre og vaner kan komme op til overfladen. Vanedannende ønsker for mad, drikke, nikotin, koffein, kan alkohol osv. øges eller dukke op igen. Tanker om fordømmelse, skyld, mobning, misbrug, fornægtelse, selvdestruktion, selvmedlidenhed etc kan ske kortvarigt. Disse spørgsmål er ved at blive helbredt på alle niveauer i dit væsen, fra dette liv og andre. Vær ikke for hård ved dig selv og tillad ikke, at disse impulser og tanker at få bugt med dig. Anerkend dem, giv slip og ændre dine tanker bevidst til de mere positive karakter.
• For at mindske virkningerne: Vær god mod dig selv, gøre ting, der gør du føler dig godt tilpas, gentag positive bekræftelser og lys meditative åndedræt. Lyt til din yndlingsmusik det letter intensiteten af gamle mønstre.

Spirituel Rensning
• Din overbevisning kan blive rystet og udfordret.
Overbevisninger om, hvordan verden fungerer, hvordan forholdet “bør” være, religionsspørgsmål, og hvad der er vigtigt i dit liv, vil formentlig komme op og vende. Når dette sker, vil indsigt, åbenbaringer og ny forståelse blive mere klare, der vil fungere som byggesten i din nyligt formet og stadigt skiftende åndelige fundament.
• For at mindske virkningerne: Tal med ligesindede folk om dine oplevelser, hvis det er muligt kan du læse opløftende åndelige bøger, lytte til motiverende bånd og forkæl dig selv med kærlighed og venlighed. Du får nye niveauer af forståelse. Vid, at alt er godt, og denne proces er helt normal. Være i fred. Slip og lad den Guddommelige energi bevæge sig gennem dig.Vær i fredJacqueline